BOLALARNI MAKTABGA AQLIY VA IJTIMOIY-PSIXOLOGIK TAYYORLASHNING PSIXOLOGIK TOMONLARI - Pardayeva Mushtariy Uyg'un qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning tafakkurini rivojlantirish, bolalarni maktabga aqliy va ijtimoiy-psixologik tayyorlashning psixologik tomonlari haqida so`z yuritiladi