INTERNETNING YOSHLAR ONGIGA VA TARBIYASIGA TASIRI - Raxmatuloyev Isfandiyor; Durmamatov Davrbek (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola internetning yoshlar ongiga tasiri, shunungdek nutugri content, malumotlardan yosh avlodni asrash haqida malumot beriladi