IXTISOSLASHTIRILGAN SAN’AT MAKTABLARIDA O’QUVCHILARGA KLASSIK RAQSNI O’QITISHNING PEDAGOGIK VA PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Aziza Usmanova Pardayevna; Normurodova Dilnoza Pardayevna (Journal of new century innovations, 2022)
Mazkur maqolada ixtisoslashtirilgan san’at maktablarida klassik raqslarni o’qitishda o’quvchilarning psixologik xususiyatlarini hisobga olish, ularning raqsga bo’lgan qiziqishlarini pedagogik mahorat bilan yondoshib qiziqtirish haqida so’z boradi.