OZIQ -OVQAT MAHSULOTLARI TARKIBIDAGI MINERAL MODDALAR - Egamberdiyeva Marjona Xusniddin qizi; Irgasheva Maftuna Erkin qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Oziq ovqat mahsulotlari tarkibidagi mineral moddalar, ularning xususiyatlari, mineral moddalar nima uchun kerakligi haqida so'z yuritiladi. Ularning har biri bilan yaqindan tanishamiz. Minerallarning nafaqat oziq ovqat mahsulotlari tarkibidagi ahamiyati balki uning odam organizmidagi roli haqida so’z boradi.