KLASTERLI YONDASHUV ASOSIDA BOSHLANG’ICH SINF O’QITUVCHILARINI KASBIY KOMPENENTLIGINI TAKOMILLASHTIRISH - Mansurova Nilufar Muxtimovna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlangich sinf o'qituvchilarini klasterli yondashuv asosida kasbiy kompenentligini takomillashtirish ko’rsatmalari berilgan.