ICHAK YALLIG’LANISH KASALLIGIDA MORFOLOGIK O’ZGARISHLAR - Qurbonova Dilnoza Gʻolib qizi; Isaqulov Ulugʻbek Alisher oʻgʻli; Qurbonova Latofat Murodullayevna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Maqolada, tibbiyotdagi ichak yallig’lanishi, enterit haqida morflogik o’zgarishlar, uning sabablari, asoratlari, diagnostikasi, ushbu turdagi yallig’lanishda morfologik o’zgarishlar haqida qisqacha bayonotlar berib o’tilgan.