FIZIKA FANIDAN ELEKTRON VOSITALAR ASOSIDA DARSLARNI TASHKIL ETISH TEXNOLOGIYASI AFZALLIKLARI - Shukurova Ra’no Abduvayevna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Maqolada fizika fanidan elektron vositalar asosida darslarni tashkil etish texnologiyasi afzalliklari to’g’isida ma’lumotlar keltirilgan.