VITAMIN B12 TANQISLIK ANEMIYASI KLINIK-LABORATOR DIAGNOSTIKASI VA DAVOLASH USULLARI - Kurbonova Z.Ch. (Journal of new century innovations, 2023)
Vitamin B 12 tanqisligi kamqonligi megaloblast anemiyalar guruhidagi kasallik bo’lib DNK sintezning buzilishi natijasida rivojlanadigan,asosida B 12 yetishmovchiligi hisoblanadi.