BOSHLANGʻICH SINFLARDA KOʻP XONALI SONLARNI BOʻLISHNI OʻRGATISH METODIKASI - Gulxanova Fotima Akramjon qizi; Qarshiyeva Muborak Arslonbek qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotasiya: Ushbu maqolada boshlangʻich sinf oʻquvchilari uchun koʻp xonali sonlarni boʻlishni tushunarli va sodda holda oʻrgatish malaka va koʻnikmalari yoritib berilgan.