BOLALARNI ATROF-OLAM VA TABIAT BILAN TANISHTIRISHNING AHAMIYATI - Akzamov V.B.; Jumashov Q.V. (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Maqolada MTT tarbiyalanuvchilarini ekologik muammolarini bartaraf etishda dastlabki ekologik tarbiyani shakillantirishda tarbiyachining roli xaqida boradi va ularga ayrim ko’rsatmalar beriladi.