КИЧИК БИЗНЕС ВА ХУСУСИЙ ТАДБИРКОРЛИК СОҲАСИДА РАҚАМЛАШТИРИШ ЖАРАЁНЛАРИНИНГ ТАҲЛИЛИ - Хўжамбердиева Сайёра Эшмуродовна (Journal of new century innovations, 2023)
Аннотатция: Ўзбекистонда мустақиллик йилларида ахборот махсулотлари ва хизматлари тармоғини динамик ривожланишини таъминлаш мақсадида АКТ соҳасида меъёрий-ҳуқуқий асосни яратишга эришилди. Мақолада бугунги кунда замон талаби ҳисобланган кичик бизнес ва хусусий тадбиркорлик соҳасида рақамлаштириш жараёнларининг иқтисодиётдаги муҳим аҳамиятлари ва унинг инсоният ҳамда давлат ҳаёт тарзига қанчалик самарали экани ва бу мамлакат турмуш даражасини дунё ривожланган мамлакатларига тенглаштириш ҳақида боради.