OZIQ-OVQAT MAHSULOTLARIDA STANDART TALABLAR VA OZIQ- OVQAT MAHSULOTLARINI SERTIFIKATLASHTIRISH TAMOYILLARI - Axmedova Dilfuza; Najmiddinova Yoqutxon (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oziq-ovqat mahsulotlarini sinash, sertifikatlash, sinash asboblari, oziq-ovqat mahsulotlarini havfsizlikgi va standartlari hamda sertifikatlashtirish sxemalari, sertifikatlashtirish tamoyillari haqida malumotlar berilgan.