O‘QUVCHILARDA IJODIY YONDASHUV VA NUTQ MADANIYATINI SHAKLLANTIRISH - Astanova Zamira Ikromovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: ushbu maqolada o'quvchilarda ijodiy yondashuv va nutq madaniyatini rivojlantirishning ahamiyati o'rganilgan. Unda ushbu ko'nikmalarni rivojlantirish uchun qo'llaniladigan usullar muhokama qilinadi va tegishli tadqiqotlar natijalari taqdim etiladi. Ushbu ko'nikmalarni rivojlantirishning oqibatlari muhokama qilinadi va o'qituvchilar va siyosatchilar uchun amaliy takliflar taqdim etiladi.