BOSHLANG`ICH SINF O`QUVCHILARINING AQLIY TARAQQIYOTINI RIVOJLANTIRISHDA YUZAGA KELADIGAN MUAMMO VA ECHIMLAR - Bekmirzayeva Nilufar Saloyiddinovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlangich ta`lim tizimida o`quvchilar aqliy taraqqiyotini rivojlantirishda yuzaga keladigan muammolarni yechishda psixologiya yondashuvlarining nazariy va amaliy tomonlaridan foydalanish xususida fikr yuritilgan.