BAHODIR QOBUL NASRIDA POETIK NUTQ VOSITALARI - Boboxonova Durdona Ermamat qizi; B. Karimov (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya. Mazkur maqolada biz badiiy til va milliy til masalasiga, milliy til unsurlarining asar qahramonlari va muallif nutqida badiiy sayqallanib ijodkor mahoratining ochilishida ustuvor ekanligi, aforizmlar badiiyatiga to‘xtalmoqchimiz. Obyekt sifatida olingan O‘zbekiston Yozuvchilar uyushmasi a’zosi, yozuvchi Bahodir Qobul ijodidan iqtiboslar keltiramiz.