USTRUSHONA HUDUDIDAGI ARXEOLOGIK YODGORLIKLAR VA ULARNING O‘RGANILISHI - Shaxobiddin Abdullayev Norqo’zi o’g’li; Mirzayev Usmon (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya : Ushbu maqolada Usturshona hududida joylashgan arxeologik yodgorliklar, bu yodgorliklarning joylashuvi, bu hududlardan topilgan turli xil topilmalar va ularning kimlar tamonidan topib o’rganilganligi haqida to’xtalib o’tilgan.