ISSIQXONALARDA YETISHTIRILAYOTGAN POLIZ EKINLARINI TOMCHILATIB SUG‘ORISH HAMDA OZIQLANTIRISH TARTIBINI TAKOMILLASHTIRISH (pomidor yetishtirish misolida) - Jo’rayev Umid Anvarovich; Abdullayeva Mavjuda Nuriddinovna; Xolliyev Javohir Farxodovich (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Tomchilatib sug’orish usulida suv faqat o’simlikning ildiz qismiga beriladi. Bu birinchi navbatda sug’orish suvini 40-60% gacha tejash va ekinlardan yuqori hosil olishga imkon beradi