BOLALAR UCHUN CHET TILINI ERTA O’RGANISHNING AHAMIYATI - Durdona Eshboyeva (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Maqolada maktabgacha yoshdagi o'quvchilarga ingliz tilini o'rgatish masalasi muhokama qilinadi. Muammo yuzasidan xulosa chiqarish va tavsiyalar berish maqsadida sohaga oid adabiyotlar o‘rganilib, tadqiqot natijalari keltirildi.