PROFESSIONAL TA’LIM MUASSALARIDA ANIQ FANLARNI O‘QITILISHINING O‘ZIGA XOS JIHATLARI - Saydaliyeva Umidaxon Momirovna (Journal of new century innovations, 2023)
Mazkur maqolada professional ta’lim muassalarida aniq fanlarni o‘qitilishining dolzarb masalalarga to‘xtalib o‘tilgan. Shuningdek sohada amalga oshirilayotgan isloxotlar va huquqiy hujjatlar mazmuniga e’tibor qaratilgan.