“ФОРМУЛАЛАР .ТЕНГ КУЧЛИ ФОРМУЛАЛАР” МАВЗУСИНИ ЎҚИТИШНИНГ ДОЛЗАРБ МАСАЛАЛАРИ - Сайдалиева Умидахон Момировна (Journal of new century innovations, 2023)
Мазкур мақолада Алгебра ва сонлар назарияси курси бўйича “Формулалар, тенг кучли формулалар” мавзусини ўқитиш ва талабаларнинг амалий машғулотлари ҳамда мустақил ишларини ташкил қилиш соҳасидаги долзарб масалаларга тўхталиб ўтилган.