МАҲАЛЛА ХОДИМЛАРИ МАЛАКАСИНИ ОШИРИШ ТИЗИМИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Узаков Кахрамон Пазилдинович (Journal of new century innovations, 2023)
Мазкур мақоладаа маҳалла ходимларининг малакасини ошириш тизимига оид норматив-ҳуқуқий ҳужжатлар таҳлили, “маҳалла” инстиути ва унинг жамиятда тутган ўрни, махалла ходимларининг малака ошириш ишларини ташкил этишнинг ўзига хос жиҳатлари ёритилган.