BOLALARNI RIVOJLANISHIDA O’YIN FAOLIYATINING AHAMIYATI - Teshaboyeva Odina Sharofuddinovna (Journal of new century innovations, 2023)
Ushbu maqola maktabgacha ta’lim tashkilotida bolalar bilan olib boriladigon o’yinb turlari, bolalarning hayotida o’yin faoliyatining ahamiyati haqida ma’lumot beradi.