KAMQONLIK HOLATIDAGI ONALARDAN TUG’ILGAN FARZANDLARNING UMURTQA POG’ONASINING RIVOJLANISH XUSUSIYATLARI - M.A.Rixsiyeva; S.M.Axmedovs (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, kamqonlik holatidagi onalardan tug’ilgan farzandlarning umurtqa pog’onasining rivojlanish xususiyatlar va kamqonlik davrida nimalarga e’tibor berish kerakligi haqida ma’lumotlar keltirilgan.