KAMQONLIK HOLATIDAGI ONALARDAN TUG’ILGAN FARZANDLARNING UMURTQA POG’ONASINING RIVOJLANISH XUSUSIYATLARI - Rixsiyeva Mohira Akmal qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Kamqonlik xolatidagi homilador onalardan tug’ilgan farzandlar, chaqaloqlar ham kam qonlik bilan aziyatlanadilar va buni tibbiyot tilida “anemiya” deb ataladi.