O‘SMIRLARDA ISLOHATLARGA DAHLDORLIK FAZILATINI SHAKILLANTIRISHNING PSIXOLOGIK OMILLARI - Karimov Mansur Saparboyevich; Rustamov Shavkat Shuhrat o‘g‘li (Journal of new century innovations, 2023)
Ushbu maqolada o`smirlik davri haqida tushuncha, o`smirlarning anatomik fiziologik xususiyatlari, o`smirlarning bilish jarayonlarining xususiyatlari, o`smirlarning emotsional xayoti va o`smirlar shaxsining tarkib topishi, o`smirlik davrida o`quvchilarning o`qish faoliyati va kasb tanlashi.