MUSIQA MADANIYATINING ASOSI - Sidiqova Mohlaroyim Sanjarbek qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada musiqa va madaniyat,musiqa asarlari mazmunida musiqali obrazlarning oʻzaro munosabatlari haqida ma'lumotlar berilgan.