ТЕМИР ЙЎЛ ТРАНСПОРТИ СОҲАСИДАГИ ДАВЛАТ-ХУСУСИЙ ШЕРИКЧИЛИК МУНОСАБАТЛАРИ - F. B. Shakirova (Journal of new century innovations, 2022)
Аннотация: Мақолада давлат ва хусусий сектор ўртасидаги муносабатларнинг ўрганилиб, мамлакатимизда инновацион ривожланишни таъминлашда темир йўл транспортида давлат ва хусусий сектор ҳамкорлигини самарали ташкил этиш ҳамда инвестиция лойиҳаларни давлат-хусусий шериклик асосида амала ошириш имкониятлари бўйича хулосалар, таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган.