BOSHLANG‘ICH SINFLARDA INNOVATSION METODLARNING AHAMIYATI - Zokirova Nilufar Abdurashidovna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf darslarida innovatsion metodlardan foydalanishning samarali jihatlari, bu jarayonda, fanlar o‘rtasidagi integratsiya holati, innovatsion metodlarni yaratishda, axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining imkoniyatlari ko‘rsatilgan. Shuningdek, maqolada, “Reklama”, “Kamalak jilosi”, “Juft barmoqchalar”, innovatsoin “Krassvord” metodlari tavsiya etilgan.