MAHMUDXO‘JA BEHBUDIY MAQOLALARIDA MILLAT MANFAATLARINING IFODALANISHI - O‘rinboyeva Mubinabonu Iqboljon qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada jadid adabiyotining yetuk namoyandalaridan biri Mahmud,o‘ja Behbudiyning ijtimoiy siyosiy maqolalarida millat manfaatlarini ifodalanishi,tenglik,mustaqillik,millatparvaelik tushunchalari yoritilgan