TALABALARGA TEXNOLOGIK TA’LIM YO‘NALISHINI O‘QITISHDA VIRTUAL LABARATORIYANING O‘RNI - Sayfullayeva Nafisa Izzatullo qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada raqamli texnologiyalarning talabalarda konstruktorlik qobiliyati rivojlantirshda virtual laboratoriyaning o‘rni yoritib o‘tilgan. Maqolada oliy ta’lim muassasalari talabalari uchun konstruktorlik qobiliyatini dasturiy ta’lim vositalardan foydalanish orqali rivojlantirishning ahamiyati, maqsadi, mazmuni, o‘qitishdagi afzalliklari yoritilgan.