IX-XV ASRLARDA KO`HNA XORAZM SHAHARLARINING O’RGANILISHI TARIXI - Abdullayev Zohidjon (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada IX-XV asrlarda ko`hna Xorazm shaharlarining o’rganilishi tarixi haqida so`z yuritilgan bo`lib, rixiy me‘moriy yodgorliklarning o`ziga xosligi ko`rsatilgan.