BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA O‘QUVCHILARNI MANTIQIY FIKRLASHGA O‘RGATISH - Parmonova Dilafruz Orzikulovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarini mantiqiy fikrlashga o’rgatishning bilim olishdagi ahamiyati, foydali metod va pedagogik texnologiyalar haqida batafsil ma’lumot berilgan. Shuningdek, mantiqiy fikrlashning metodologik asoslari ham misollar bilan ochib berilgan.