BOSHLANG‘ICH TA’LIMGA MODULLI TA’LIM ASOSIDA MODELLASHTIRISH METODINI QO’LLASHNING PEDAGOGIK XUSUSIYATLARI - Sitora Alimardonova (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Pedagogik tizimning maqsadlari: insonlarda o‘z-o‘zini boshqarish qobiliyatini (mustaqil bilim olish, o‘z-o‘zini tarbiyalash) shakllantirish asosida ularni boshqarish ob‘ektidan boshqarish sub‘ektiga aylantirish. O‘qituvchi va o‘quvchining faolligi uning boshqarish sub‘ekti sifatida ozmi, ko‘pmi o‘z faoliyati va xulqini boshqarishida, shuningdek, boshqalar xulqiga ham ta‘sir ko‘rsatishida ko‘rinadi.Ushbu maqolada Boshlang‘ich ta’limga modulli ta’lim asosida modellashtirish metodini qo’llashning pedagogik xususiyatlarilari tahlil etiladi.