UMUMTA’LIM MAKTAB O’QUVCHILARIDA MA’NAVIY-AXLOQIY TARBIYANI SHAKLLANTIRISH MAZMUNI - Abdurazoqova Marjona Murodovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada umumta`lim maktab o`quvchilarida ma`naviy-axloqiy tarbiyani shakllantirish haqida umumiy tushunchalar,ma`naviy-axloqiy xulq-atvor mazmun-mohiyati to`g`risida so’z yuritilgan.Axloq va axloqiy ong tushunchalari ma`nosi ochib berilgan.