XALQARO INVESTITSIYA HUQUQINING EVOLUSTISYASI, BAHOSI VA KELAJAKDAGI RIVOJLANISHI - Suyunov Javohirbek Ilxom o`g`li (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: mazkur mavzu orqali investitsiya bu o’zi nima ekanligi, uning kelib chiqishi, evolutsiyasi, investitsiya faoliyatining sub’ekti, obekti, ushbu faoliyatning maqsadi, bir qator davlatlarning investitsiya qonunchiligi bilan qiyosiy tahlillari, bahosi hamda ushbu huquqning kelajakdagi o’rni haqida fikr-mulohazalar, amaliyot amteriallari tahlili berilgan.