HUQUQBUZARLIKLAR PROFILAKTIKASIDA OMMAVIY AXBOROT VOSITALARINING O’RNI - Xudoyberdiyev Anvarjon Allabergan o’g’li (Journal of new century innovations, 2023)
Ommaviy axborot vositalarining o’rni, bugungi holati, huquqiy asoslari, asosiy xususiyatlari, ushbu faoliyatni takomillashtirishga bag’ishlangan olimlar, mutaxassislar va amaliyot hodimlarining fikrlari, mavzuga doir maxsus adabiyotlar, ushbu faoliyatni takomillashtirishga to’sqinlik qilayotgan omillar, natijalarni ko’rsatuvchi statistic ma’lumotlar, ilg’or xorij tajribasi o’rganilib tahlil qilingan hamda bu borada erishilgan ijobiy natijalarni mustahkamlash va faoliyatni yanada takomillashtirish yuzasidan taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.