MAKTABGACHA TA’LIMDA INNOVATSION PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Ergasheva Malika Shuhrat qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annontatsiya: Mazkur maqolada innovatsion pedagogik texnologiyalar va ulardan samarali foydalanish. Maktabgacha ta’lim va tarbiya jarayonida innovatsion texnologiyalardan foydalanishning ahamiyati ochib berilgan.