AGROKLASTERLAR FAOLIYATI BO‘YICHA ILG‘OR DAVLATLAR TAJRIBALARI VA ULARNI AMALIYOTDA QO‘LLASH IMKONIYATLARI - Salomov Bekzodjon Ilxomjon o‘g‘li (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada hududlarning ijtimoiy-iqtisodiy va innovasion rivojlanishini kuchaytirish yo'nalishlaridan biri bo'lgan agrar tarmoqda klasterlarni rivojlantirish bo'yicha mavjud bir qator xorijiy tajribalar keltirilgan. Hamda xorijiy mamlakatlar tajribasini o'rganish, uning ijobiy jihatlaridan foydalanish va agroklasterlarni rivojlantirish omillari haqida bayon qilingan.