IJTIMOIY ANTROPOLOGIYA FANI TARAQQIYOTI VA UNDAGI YONDASHUVLAR - Tojiboyev Ravshanbek Isaqjon o‘g‘li (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada umumiy holda antropologiya fani taraqqiyoti va ijtimoiy antropologiya yo`nalishining antropologiya fani doirasidagi ahamiyati tahlil etilgan.