INGLIZ TILI DARSLARIDA MAMLAKATSHUNOSLIKKA OID MATNLARNI O’QISHNI O’RGATISH USULLARI - Kamolova Mahfuza Abduraxmonovna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Xorijiy tillarni o’rganishda mamlakatshunoslik fani o’ziga hos ahamiyatga ega, chunki til o’rganish zamon talabi. Til bilan birga o’sha davlat yashash tarzi, hayoti, tarixi, madaniyati barcha til o’rganuvchilarda qiziqish uyg’otadi. Ushbu masalada so’z yuritganda ushbu fanni o’qitishda yuzaga keldigan turli muammolar haqida ham aytib o’tish lozim. Ushbu maqola muallifi bu muammolarga yechim topish maqsadida ushbu yo’nalishda izlanishlar olib bordi va ushbu maqolasida bu haqida atroflicha yoritib berishga harakat qiladi.