MAKTABLARDA BOSHLANG’ICH TA’LIMDA ONA TILI FANINING O’QITISH METODIKASI - Madolimova E’zozxon Sohibjon qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Boshlang’ich ta’limda ona tili fanining ahamiyati, uning tutgan o’rni va bolalarga o’rganishda yangicha yondashish usullari haqida ma’lumotlar berib o’tilgan. Ona tilimizni o’rgatishda o’qitishni yangicha usullaridan foydalanish bo’yicha tavsiyalar berilgan.