ONA TILI TA’LIMIDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Madolimova E’zozxon Sohibjon qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Maktablarda o’quvchilarga ta’lim berishda zamonaviy texnologiyalardan foydalanish bugungi kunning dolzarb muammolaridan biri hisoblanadi. Shu zamonaviy yondashuvni ona tili fanida qo’llash bo’yicha tavsiyalar berib o’tilgan.