ИЖТИМОИЙ ИШ ВА УНИНГ ЖАМИЯТДА ТУТГАН ЎРНИ: ТАРИХИЙ ЭКСКУРС, БУГУНГИ КУНДАГИ ҲОЛАТ ВА КЕЛАЖАККА НАЗАР - Турғунов Нурмуҳаммад Собитович (Journal of new century innovations, 2023)
Аннотатция: Ижтимоий ишни инсон ва унинг жамиятда тутган ўрни: тарихий экскурс, бугунги кундаги ҳолат ва келажакка назар ижтимоий фаолият тури сифатида яхлит тушуниш зарурати асосланади. Ижтимоий иш тадқиқотида амалга оширилган ижтимоий-фалсафий ёндашув, муаллифнинг фикрича, унинг яхлит назариясини асослаш ва шу орқали амалиётни ривожлантириш ва аҳоли эҳтиёжларини қондиришга ёрдам бэриши мумкин.