FARZANDIM DILBANDIM - Teshaboeva Nargiza Bilolidinovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Farzand inson hayotining mazmuni, oilaning mustahkam silsilasi. YAxshi, solix farzand ota –onaning baxt-iqboli, ikki dunyo saodatiga etkazuvchi dilbandidir.