“FARG`ONA VODIYSIDA YOMG`IR CHUVALCHANGINING TUR TARKIBI, BIOEKOLOGIYASI VA AHAMIYATI” - Madumarov Sardorbek; Yunusov M.; G`aniyev K. (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Bu maqolada asosan yomg`ir chuvalchangining tuzulishi va foydali husussiyatlari haqida so’z yuritiladi.