“REZAVOR MEVALARNING BIOLOGIK XUSUSIYATLARI VA ZARARKUNANDA TURLARI” - S.Sh.Ahmadjonova; G`aniyev Kamolladdin; Normatov Zuhriddin Faxriddin o’g’li (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Maqolada Farg`ona vodiysi sharoitida rezavo’r mevalarning ko’paytirilish usullari va zarakunandalari haqiha to’xtalib o’tilgan.Umdan tashqari rezavor mevalar zarakunandalari xususiyatlari tahlil etoilgan.