“FARG`ONA SHAHRIDA IQLIMLASHTIRILGAN DARAXT VA BUTALAR SHIRALARINING (HOMOPTERA, APHIDINEA) FAUNASI, BIOLOGIYASI VA EKOLOGIK XUSUSSIYATLARI - G’aniyev Kamoliddin; Shermatov Malikjon; Oxunjonova Nigoraxon (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Bu maqolada daraxt shiralari turlari va ularning o’simliklarga yetkazadigan zarari hususida to’xtalib o’tilgan,Farg’ona shaxar San’at saroyi atrofi daraxtlar shiralari o’rganilib tahlil qilindi.