MAKTABGACHA TA’LIMDA BOSHQARUV XUSUSIYATLARI VA UNING AHAMIYATI - Muhammadiyeva Feruza Turakulovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kasbiy mahorat, ko’nikmalar asosida turli xil muammo va masalalarning ijobiy yechimlarini topishda boshqaruv faoliyatining mazmuni, rahbarning teran tafakkuri va keng dunyoqarashi, zamon talabiga javob beradigan, pedagogika, psixologiya, boshqaruv ilmidan xabardorligimuomala madaniyatiga ega, ijtimoiy faol, tadbirkorligi, boshqarilayotgan ta’lim tashkilotining kelgusidagi samarali faoliyatidagi ishtiroki, xorijiy davlatlarning maktabgacha ta’lim tizimlarini o’rganish, ularning ilg’or tajribasini tahlil etish masalalari yoritilgan.