KASALLIKNI BIRLAMCHI DIAGNOSTIKASINING NEYRON TARMOQLARGA ASOSLANGAN USULLARI - Boliyeva Dilrabo Nurbek qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Sun'iy neyron tarmoqlari yuqori aniqlik bilan tashxis qo'yishi mumkin va eng muhimi, bunday texnologiya asosiy tashxis yoki kuzatuvni aniqlash uchun ishlatilishi mumkin. Ushbu maqolada bemorlar birlamchi o'z-o'zini tashxislash uchun sun'iy neyron tarmoqlarga asoslangan usul yordamida algoritm va dastur yaratish masalasi qaraladi.