BOLALARNI IJTIMOIY-PSIXOLOGIK SALOMATLIGINI TAMINLASHDA PSIXOLOGIK TRENINGLARNING AXAMIYATI - Nazarova Sayera Mutallibovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bolalarni psixologik, jismoniy va ma’naviy salomatligini taminlashda psixologik treninglarning axamiyati yoritilgan.